Zakelijke Apps

Voor uw bedrijf een maatwerk App laten ontwikkelen? InforDB verzorgt de ontwikkeling van de voor U op maat gemaakte App van A tot Z. Wij zijn in staat om uw complexe bedrijfsproces te verbeteren of vereenvoudigen door gebruik te maken van Apps die het werk voor uw personeel zo eenvoudig mogelijk maken. Dit resulteert in Apps die het offertetraject of facturering versnellen of vereenvoudigen, maar ook in Apps die nieuwe klanten aan u binden.

Vaak worden deze apps gekoppeld aan een website en online database, waardoor u altijd online gebruik kunt maken van uw gegevens en voor bepaalde processen geen computer meer nodig heeft. Door slim gebruik te maken van dit mechanisme kunt u zelf bepalen wanneer een App handiger is (handzaam, snel overzicht op locatie, foto-functionaliteit, locatie-functionaliteit enz.) of een website prettiger werkt (statistieken en overzichtslijsten, invoeren van gegevens door gebruik van toetsenboard enz.).

Door onze ruime ervaring en doordat wij in staat zijn om Apps voor alle platformen te ontwikkelen (Android, IOS, Windows, HTML5) kunnen wij U met ieder vraagstuk hieromtrent uitstekend van dienst zijn. Bekijk hier beneden wie allemaal gebruik heeft gemaakt van onze dienstverlening:

Voordat we een offerte uitbrengen gaan we altijd eerst een vrijblijvend gesprek aan. Vraag met deze knop een gratis en vrijblijvend gesprek aan…