ReserveerPlein

Wij zijn trots op de producten die we ontwikkeld hebben. ReserveerPlein is volledig in huis ontwikkeld om onze klanten te ondersteunen om het proces van reserveringen te vereenvoudigen en gebruiksvriendelijker te maken.

Wat is ReserveerPlein?

ReserveerPlein is een universeel instelbaar reserveringssysteem / boekingssysteem dat gebruikt wordt om accommodaties, ruimten, stands, afspraken en vele andere toepassingen online te reserveren. Dankzij ReserveerPlein kan je klant zelf eenvoudig in een paar klikken via jouw website een reservering plaatsen. Het programma is volledig voor je bedrijf in te stellen en te optimaliseren. 

ReserveerPlein zorgt ervoor dat de juiste personen op de hoogte zijn van de reservering, dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de betaling en dat de klant zijn reserveringsnummer en factuur direct per e-mail ontvangt. Middels de handige ReserveerPlein-app kun je direct al de reserveringen inzien en kun je instellen of je een pushmelding wilt ontvangen bij een nieuwe reservering. Ook kun je accounts voor meerder personen of ruimten aanmaken, zodat je altijd een overzichtelijke online agenda houdt.